bars
envelope1 twitter linkedin

TV & the Arts

BASC HQ, Wrexham, North Wales

This headquarters building extension for BASC included a radio studio to facilitate regular broadcasts on the BBC network.

Throughout the design phase, ECS liaised with representatives from the BBC to determine the technical wiring specification. The studio was fully air conditioned and met the specific acoustic criteria set down by the BBC.

The studio installation was carried out by ECS as part of the overall project, with works undertaken by the project Mechanical and Electrical Contractors and specialist Sub-Contractors.

ECS logo
Project Overview Building extension including a broadcast quality radio studio
Key Aspects Air Source Heat Pump
Overall project value £1,000,000
Client Eurythmic

Latest News

Daniel Clarke Celebrates 1 Year at ECS!

16 Oct 2020

Read Article

A big welcome to ECS’ two new Apprentices!

30 Sep 2020

Read Article

London’s Calling…

17 Sep 2020

Read Article

EN:PROCURE FRAMEWORK SUCCESS FOR ECS

04 Sep 2020

Read Article

©2020 ECS Consultants | Website by Obi