bars
envelope1 twitter linkedin

Healthcare Project

East Cheshire Hospice

This project involved the refurbishment of the East Cheshire Hospice in Macclesfield with the addition of a new Clinical Annexe.

The new state-of-the-art facility featured a curved footprint with extensive use of roof glazing and sedum roofing.

Given the sensitivity of the surroundings all of the works were carefully sequenced following full consultation and coordination with key hospice staff and initial phasing concentrated on the new build facilities, which were brought into operational use to create access for works within the existing buildings.

ECS logo
Project Overview Refurbishment & New Clinical Annexe
Key Aspects Specialist Lighting & Call System
Overall project value £3,000,000
Client East Cheshire Hospice

Latest News

Daniel Clarke Celebrates 1 Year at ECS!

16 Oct 2020

Read Article

A big welcome to ECS’ two new Apprentices!

30 Sep 2020

Read Article

London’s Calling…

17 Sep 2020

Read Article

EN:PROCURE FRAMEWORK SUCCESS FOR ECS

04 Sep 2020

Read Article

©2020 ECS Consultants | Website by Obi