bars
envelope1 twitter linkedin

Commercial Project

First Recruitment HQ, Warrington

This cutting-edge design fused together a work and play ethic from this innovative client.

The Cafe and Village Green (with artificial grass flooring) included a games zone. ECS worked with the Project Architect to create different lighting effects with back-lit LED spaces behind pendant lights and virtual illumination using LED tape within coffered areas of the ceiling.

Other areas of the building included a gymnasium, with partitioned intruder alarm and access control to allow out of office hours usage.

ECS logo
Project Overview Refurbishment of the client’s existing office building and corporate headquarters.
Key Aspects Lighting Controls
Overall project value £1,000,000
Client Calder Peel

As for the work aspects, indirect and direct lighting complete with interactive daylight dimming provided the perfect ambience.

The open plan office spaces were designed with clear open areas using floor boxes to conceal power and data. The server room was complete with UPS and additional sensor so that in the event of cooling plant failure, text messages and emails will be sent to key members of staff.

Latest News

Daniel Clarke Celebrates 1 Year at ECS!

16 Oct 2020

Read Article

A big welcome to ECS’ two new Apprentices!

30 Sep 2020

Read Article

London’s Calling…

17 Sep 2020

Read Article

EN:PROCURE FRAMEWORK SUCCESS FOR ECS

04 Sep 2020

Read Article

©2020 ECS Consultants | Website by Obi