bars
envelope1 twitter linkedin

Commercial Project

Norfolk House, Manchester

ECS were involved in this stunning high spec remodelling and refurbishment of the main reception area at Norfolk House, an imposing five-storey office building centrally located within Manchester’s Central Business District.

Working closely with SpaceInvader interior designers, the main logistical challenges involved phasing the works to ensure that the building remained operational throughout the construction period.

The complex lighting control system was enhanced by the design and specification of unique light fittings sourced from specialist manufacturers, resulting in a striking and dramatic entrance to this impressive building.

ECS logo
Project Overview Remodelling and refurbishment an office building
Key Aspects Complex lighting control system, including unique light fittings
Overall project value £500,000
Client Black Cat Building Consultancy

Latest News

It’s Official – ECS are ‘best in practice’.

07 Jul 2020

Read Article

Back to School

15 Jun 2020

Read Article

Community Hub project underway

11 Feb 2020

Read Article

FUSION 21 Framework for ECS

05 Feb 2020

Read Article

©2020 ECS Consultants | Website by Obi